Het is niet zomaar een meubel die je koopt, nee dat zeker niet. De wastafelkast is iets dat je als het goed is minimaal eens per dag ervaart. De kast mag er daarom dan ook luxer uitzien en van alle gemakken voorzien. Wat standaard heel gebruikelijk is de badkamerspiegel of zelfs nog een badkamerspiegelkast boven de wastafel te hangen. Maar dat is zo gewoontjes, we willen juist ons zelf een beetje kwaliteit geven. Hoe we dat gaan doen?

Eerst een wastafelkast kopen en daarna volop genieten van je nieuwe badkamermeubel.

Met badkamerverlichting

In het merendeel Nederlandse badkamers vindt je de meeste verlichting. De achterliggende gedachten hiervan is dat je zo min mogelijk tot geen schaduw wilt hebben. Dus hoe meer licht je badkamer heeft hoe helder jij jezelf kan zien tijdens het tandenpoetsen. Maar badkamerverlichting is tegenwoordig veel meer dan dat. Het brengt sfeer en zelfs design aan de gehele badruimte, dit is toch precies wat je zoekt?

Stel je eens voor, een extra lichtpunt of zelfs meerdere uit de badkamerkast met spiegel. Het plaatje in gedachten is al een miljoen euro waard, de prijs echter valt een stuk beter binnen ons budget. De badkamerverlichting schijnt nu vanaf het plafond en badkamerspiegelkast naar alle kanten die er tot toe doen, je haar en gezicht.

Een dubbele wasbak

Je kent het vast wel, wil je de badkamer gebruiken is ie al bezet door je geliefde. Om lovers te blijven kan het geen kwaad om een wastafelkast met niet 1 maar 2 wasbakken te kopen. Elk is voorzien van een geheel eigen kraan dus een ieder kan zijn eigen gang gaan. Met dubbel de capaciteit ben je een stuk minder gehaast, ja het relaxte gevoel komt nu nogmaals tot z'n recht. Het is aan jullie om te beslissen of je de wasbakken ingebouwd binnen de wastafelkast wilt hebben of als waskommen bovenop het blad gemonteerd wilt bestellen. De laatste optie is nieuw en wat ons betreft ook goed doordacht. Want jawel als de waterbak niet in de kast zit verwerkt is er meer kastruimte over voor alle spullen die jullie benodigen.

Glijdende kastladen

Met de pink te openen lades en sluiten met hetzelfde gemak. Dit badkamermeubel is zo soepel dat het leuk wordt om te gebruiken. En als je kijkt hoeveel bergruimte er voorhanden ligt dan ga je denken dat je deze aankoop al veel eerder had moeten maken. En er zijn meerdere laden aanwezig, zo heeft ieder z'n eigen producten en la om het in op te bergen.